Wonen

Hoe je wil wonen, is voor iedereen verschillend. De ene persoon woont graag rustig, de ander wil winkels en openbaar vervoer vlakbij. Sommige personen wonen graag samen met anderen in een woonhuis. Anderen vinden het belangrijk om een plekje voor zichzelf te hebben of met hun partner samen te leven.

Pegode heeft op verschillende locaties in de provincie Antwerpen projecten waar je kan wonen met ondersteuning, tijdelijk een kamer kan huren of kan co-housen met anderen. Samen met de bewoners en hun netwerk wordt afgesproken welke vorm van ondersteuning er geboden wordt door medewerkers. Je kan ook een beroep op het mobiele team van Parachute. Dan komt er een wooncoach bij jou thuis om je op weg te zetten met de planning van je huishouden, je administratie of een persoonlijk gesprek.

Op de kaart kan je zien waar onze woonprojecten liggen, waar er op dit moment vrije ruimtes zijn en in welke regio de wooncoaches van Parachute actief zijn.

Heb je een vraag?

Wil je meer info? Onze trajectbegeleiders helpen je graag verder!

Bel ons op 03 844 95 95 of stuur ons een bericht

Kaart Wonen


Vrije ruimte

Vrije ruimte woonproject Lier

Bekijk

Vrije ruimte Toontjeshuis Boom

Bekijk

Wachtlijst cohousingproject Kanape! Willebroek

Bekijk

Projecten Wonen

In het woonproject Schelle zijn er zes kamers en zes aanleunstudio’s. Hier wonen vooral mensen met een verstandelijke beperking. De keuken, badkamer en woonkamer in het woonhuis zijn gemeenschappelijk.

Lees meer

In het woonhuis van Niel kan je terecht voor een kort verblijf . . .

Lees meer

De Steiger, een project voor dag- en woonondersteuning, ligt in het groene Branst (Bornem).

Lees meer

Zelfstandig Wonen Mechelen is een project waarbij personen met een motorische beperkingen zelfstandig wonen op het Oud Oefenplein in Mechelen.

Lees meer
Meer projecten