Heb je een vraag?

Maakte jij al kennis met onze trajectbegeleiders Katy, Christel, Veerle en Oudrey? Zij zorgen voor jouw aanmelding bij Pegode en staan klaar voor jouw vragen op verschillende levensdomeinen.

Misschien ken jij Pegode al maar heb je nog vragen over wat we voor jou kunnen betekenen. Of misschien ben je op zoek naar een plaats om zelfstandig te wonen, een fijne dagbesteding, een baan die past bij jouw mogelijkheden of ondersteuning aan huis. Bij de trajectbegeleiders ben je aan het juiste adres. Ze staan klaar om te zoeken naar oplossingen op jouw maat en zijn je eerste aanspreekpunt bij Pegode. Dit team helpt je ook op weg helpen met vragen over persoonsvolgende financiering en rechtstreeks toegankelijke hulp. Er is immers veel in beweging.

Na je aanmelding zal een van de trajectbegeleiders je contacteren. Samen bekijken we wanneer en op welke manier we een kennismakingsgesprek kunnen organiseren. Je kiest zelf of er iemand van je netwerk meekomt en waar het gesprek plaatsvindt. Heb je een vraag voor ons of wil je meer weten over een van projecten van Pegode? Contacteer ons gerust via telefoon op 03 844 95 95 of e-mail trajectbegeleiders@pegode.be.

INFO

Nieuws

Een langverwachte droom wordt binnenkort werkelijkheid voor 14 volwassenen met een beperking . . .

Lees meer

Na een lange pauze kunnen de deelnemers van De Cirkel eindelijk weer . . .

Lees meer

“Wij staan nog steeds in de kou”
– 15.000 Vlamingen met beperking . . .

Lees meer

Heel veel mensen wachten op een passend PVB, maar blijven in de . . .

Lees meer
Meer nieuws