Podiumacademie @ Dagwerking Kontich: schrijf je snel in

Nieuws

 

SCHITTER OP HET PODIUM MET MUZIEK EN DANS
Ontdek je talent bij de Podiumacademie in Dagwerking Waarloos
Wie houdt van muziek en dans, of graag naar de muziekschool zou gaan, maar niet goed durft, is bij de Podiumacademie aan het juiste adres.
Leer de knepen van het vak en ontdek jouw talent op een laagdrempelige en creatieve manier. Leef je uit met muziek en dans.
Elke dinsdagnamiddag geven 2 leerkrachten van de Podiumacademie Lier jou een creatieve les muziek en dans in Dagwerking Waarloos.

 

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?
  1. Je schrijft je in voor de podiumacademie via Dagwerking Waarloos.
  2. De Podiumacademie gaat door van dinsdag 5 september 2023 tot  25 juni 2024, telkens van 13u45 tot 15u45.
  3. Je betaalt € 158,00 per schooljaar. Dit is het verminderd tarief voor personen met een beperking.
  4. Twee leerkrachten van de podiumacademie van Lier komen elke dinsdagnamiddag naar Dagwerking Waarloos en organiseren een creatieve les muziek en dans. Tijdens de schoolvakanties neemt onze muzikale vrijwilliger van hen over.
  5. Dagwerking Waarloos en de Podiumacademie van Lier hebben samen een grote set muziekinstrumenten aangekocht, zodat iedereen actief mee muziek kan maken.
  6. De begeleiders van Dagwerking Waarloos helpen je om deel te nemen aan dit atelier en geven je de nodige zorg en ADL-ondersteuning. Hiervoor ben je op dinsdagnamiddag cliënt bij de Dagwerking, dus je koopt een halve dag zorg in via je PVB of via RTH en je betaalt voor een halve dag woon-leefkosten.
  7. Dagwerking Waarloos voorziet drank tijdens het pauzemoment.
Heb je interesse om hier bij aan te sluiten?
Stuur een mail naar dagwerking.kontich@pegode.be

Terug