Hou Pegode coronavrij

De zeven woonprojecten van Pegode zijn gelukkig nog steeds coronavrij. We deden ons best om alle 90 bewoners en onze fantastische medewerkers zo goed mogelijk te beschermen, en dat is gelukt. Dankzij vrijwilligers die mondmaskers naaiden en mensen die beschermingsmateriaal doneerden uit hun eigen stock. Daarnaast deden we zelf de broodnodige investeringen.

Nu de maatregelen versoepelen, bereiden we ons voor op een nieuwe uitdaging. Het ziet ernaar uit dat onze dagcentra, vervoers- en ambulante diensten binnenkort opnieuw kunnen starten. Dat betekent dat we de komende weken grote hoeveelheden mondmaskers, schorten, zeep, ontsmettingsmiddel en poetsmateriaal nodig zullen hebben. Als netwerkorganisatie kopen we centraal aan voor alle projecten en hebben we een goed overzicht van wat er overal nodig is. Helaas zijn veel producten schaars en dus duurder dan gewoonlijk. Kosten die we niet willen doorrekenen aan onze cliĆ«nten.

We zijn dus op zoek naar geld voor onze helden. Steun ons en koop beschermingsmateriaal voor een dag (of meer) en help ons Pegode coronavrij te houden. Alle cliĆ«nten en medewerkers van Pegode danken jou van harte.