Verteltheater "De Beesterij" (Meneer Zee)


5 oktober 2022 tot 5 oktober 2022
Cultuurhuis Altena, Antwerpsesteenweg 79, 2550 Kontich

Alle dieren zijn gelijk, maar sommige dieren zijn meer gelijk dan andere...

Zo gaat het ook in de mensenwereld: mensen met een beperking hebben nog steeds geen gelijkwaardige positie in onze maatschappij. Pegode vecht hiervoor, maar omdat onze middelen steeds beperkter zijn is het moeilijk om dat te blijven doen. Dus organiseren we een voorstelling van De Beesterij, een spetterend vertelspektakel door Meneer Zee. De opbrengst van deze voorstelling gaat integraal naar Pegode.

De Beesterij

Ezekiël, de eigenwijs stijfkoppige ezel, vertelt het onwaarschijnlijke verhaal van een boerderij waar de boer wordt buitengezet. Waar de dieren op hun achterste poten staan en de mens een flink poepje laten ruiken. Waar alles op vier poten vriend, en alles op twee poten vijand is. Er komen nieuwe wetmatigheden en zoetzaligheden, waar vooral de varkens van proeven en profiteren. Een spetterend vertelspektakel om oren en poten bij af te likken, geïnspireerd op Animal Farm van George Orwell. Met hemelse en soms hemeltergende muziek gecomponeerd voor riek, spade, melkbus, oliekan, spanzaag en kruiwagen. Gebracht door Meneer Zee (Jan De Maeyer) en 2 muzikanten.

Praktisch

  • Wanneer? Woensdag 5 oktober 2022 om 14u30 en om 19u30 (duurt telkens 50 minuten)
  • Voor wie? Voor alle mensen van 9 tot 99 jaar.
  • Waar? Cultuurhuis Altena, Altenapark, Antwerpsesteenweg 79, 2550 Kontich
  • Prijs? Een ticket kost 12 euro. Voor 25 euro heb je een golden ticket, met een gereserveerde stoel vooraan en ontvangst met een glaasje cava (of iets anders).
  • Tickets bestellen? Vul het formulier in via deze link
  Bekijk hier al een voorsmaakje:

Terug