Liesje Deloose versterkt Managementteam Pegode

Eind januari begon Liesje Deloose als directielid dienstverlening dagbesteding bij Pegode. Deze functie kwam vrij omwille van een verschuiving binnen het managementteam. Voor Liesje is de sector niet nieuw maar toch wel enorm spannend.

“Ik was beleidsadviseur en projectmanager bij Flegado in Ruisbroek. Dus de sector is voor mij niet helemaal nieuw. Wat me wel opvalt is de veelzijdigheid van Pegode. Ik zie er dan ook naar uit om mee mijn schouders onder dit project te mogen zetten” aldus Liesje, orthopedagoge van opleiding.

 

Sinds kort woont Liesje in Puurs. De ideale uitvalbasis voor de vele fietstochtjes met de koersfiets. Want sportief is Liesje alleszins: fietsen, spinning, wandelen in de bergen, skiën, …

We heten Liesje alvast hartelijk welkom binnen Pegode!

Verschuiving binnen het managementteam

Binnen het managementteam wordt de directiefunctie, die vrijkwam na het vertrek van de directie financiën, ingevuld door een ‘directie cliëntondersteuning & communicatie’. Inneke Depovere zal deze functie voor haar rekening nemen. Inneke zal de trajectbegeleiders aansturen en naar de toekomst toe de eindverantwoordelijke zijn voor de cliëntadminstratie en de communicatie.